Публикуваме без редакция част от коментара на Иван Бакалов от e-vestnik.bgСтреляха

...
Публикуваме без редакция част от коментара на Иван Бакалов от e-vestnik.bgСтреляха
Коментари Харесай

Убийствен коментар се разпространява мълниеносно в българския Фейсбук! Някой започна да отстрелва рекетьорската...

Публикуваме без редакция част от коментара на Иван Бакалов от e-vestnik.bg

Стреляха по един данъчен началник, несполучливо. Но по-късно убиха предприемача Петър Христов, доближен до върховете на властта. И аха да го изкарат светец покровител. Но в случай че чете деликатно човек, Цветан Цветанов внимателно взе да се разграничава от него – бил честен, но не бил член на ГЕРБ, единствено симпатизант, направил бил единствено едно подаяние. Не се познавали от по-рано, единствено откак Цветанов влезнал в политиката…

А в същото време оттук-оттам започнаха да се изричат, че убитият надали не колел и бесел в търновския район, без негова благословия нищо не минава. Фирмите му печелят публични поръчки из цяла България, няма конкуренция.

Но не е единствено това. За убитият започнаха да излизат изказвания, че е рекетьор, човек от борческия бизнес, приятел на сикаджиите и Борисов. Самият той приживе не е отричал връзките си с борческия бизнес и СИК.

След гибелта му мнозина са си отдъхнали и са черпили, споделят хора от бизнеса. Защото убитият рекетирал е до последно, взимал е даже пари в брой с всякакви обещания от доста по-дребни от него предприемачи, и не е прибирал. Използвал е властта за напън, в случай че някой му откаже, почват данъчни инспекции, тормоз от полиция, мутри.
Работел е в комбина с.... продължението четете в http://e-vestnik.bg/27425/nyakoy-zapochna-da-otstrelva-reketyorskata-vlast/

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР